Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

Παράρτημα: Ατάκες Μεγάλων Ανδρών


Όλοι έχουμε ή κάποια στιγμή είχαμε τις προσωπικές μας συλλογές.
Από γραμματόσημα, πεταλούδες, καπάκια, κουτιά τσιγάρων, γόμες, μολύβια και άλλα παράξενα. Με επιμέλεια κυνηγάμε το ξεχωριστό κομμάτι για να το κάνουμε κτήμα μας και να το θαυμάζουμε πλάι στα άλλα.

Προσωπικά, έχω πάψει καιρό να συλλέγω, συνειδητά τουλάχιστον. Με κουράζει η διαδικασία και με αγχώνει η έλλειψη χώρου.
Με μία εξαίρεση: τις ατάκες των Μεγάλων Αντρών.Αυτές που έχουν ακουστεί σε στιγμές χωρισμού, φλερτ, πριν,κατά και μετά την ερωτική πράξη. Ίσως γιατί κάθε φορά που τις διαβάζω μου αφήνουν στο πρόσωπο αυτό που ονομάζω "βλέμμα ήρωα του Αρκά" (και συγκεκριμένα μάλλον εκείνο του Κόκκορα ή του πατέρα Σπουργίτη),δηλαδή το αποσβολωμένο, που πραγματικά δεν έχει λέξεις να βγάλει από το στόμα του γιατί αυτές σκάλωσαν στα λόγια που άκουσε). Και στη συνέχεια γελάω

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσω μερικά από τα καλύτερα μαργαριτάρια της συλλογής. Καλή σας Απόλαυση!


Ατάκα Πρώτη: στο αυτοκίνητο.Τέλος του πρώτου ραντεβού, που κατά τα φαινόμενα, πήγε καλά. Το πιθανό ζευγάρι έχει φτάσει στο σπίτι της Νέας και είναι η ώρα του αποχαιρετισμού. Η Νέα νοιώθει υπέροχα. Δεν αναρωτιέται καν αν ο Νέος θα την ασπαστεί ερωτικά. Παίρνει την πρωτοβουλία και σκύβει να τον φιλήσει. Εκείνος δεν κινείται καν. Λέει μόνο ξερά: "Πρέπει Να Κατέβεις".


Ατάκα Δεύτερη: Η ίδια Νέα έχει βγει ραντεβού επανένωσης μετά από μήνες χωρισμού με (άλλον) Νέο-πρώην της. Με ανάμικτα συναισθήματα και περιμένοντας ούτε και αυτή ξέρει τι. Ίσως μεταμέλεια; Ίσως τρυφερότητα; Ο Πρώην την πηγαίνει με το αυτοκίνητο σε μιά εξοχή. Αρχίζουν κάποιου τύπου περιπτύξεις, χωρίς πολλά-πολλά πριν. Εκείνη, νοιώθει άβολα. Μπορεί να φανταζόταν την επανένωση λίγο πιό ρομαντική, λίγο πιό συναισθηματική ίσως; Τραβιέται.Τη σιωπή και την αμηχανία λύνει ο άσωτος "μετανοημένος" αρσενικός
"Έλα, σε παρακαλώ, έχω έξη μήνες να πάω με γυναίκα, λίγο μόνο... λίγο!"

Ατάκα Τρίτη: Άλλη Νέα στο κρεβάτι. Την ιερή ώρα του έρωτα. Και σε φάση διαλόγου εραστών τύπου "τι σου κάνω μάνα μου"- "τι μου κάνεις μάνα μου"
Εκείνη: "είσαι με μια γυναίκα που της αρέσει αυτός ο ρυθμός".
Εκείνος: "Και εσύ είσαι με έναν άντρα που έχει να πάει (με γυναίκα) οκτώ μήνες"


ΑτάκαΤέταρτη: Πρώην φίλοι καταλήγουν σε φάση. Προκύπτει μετά από καιρό και η (άλλη) Νέα είναι καψούρα. Ο Νέος όμως προφανώς δεν συμμερίζεται τα αισθήματά της. Και προσπαθεί να εξηγηθεί ως προς την φύση των παρεχόμενων του υπηρεσιών για να μην του ζητήσουν αποζημίωση. Λίγο μετά τα πρώτα παθιασμένα φιλιά και ενώ πεταλουδίτσες πολλών χρωμάτων πετούν γύρω από το κεφάλι της Νέας, αυτός τις πυροβολεί με αεροβόλο. "Αν έκανα κάτι μαζί σου θα ήταν καθαρά Ορμονικό". Πολύ γλυκός.


Ατάκα Πέμπτη: Νέα συναντάει Νέο μετά από χθεσινοβραδυνή, δημόσια, αμοιβαία παρεκτροπή, το πρώτο τους φιλί, ουσιαστικά. Συστολή και κοκκίνισμα από μέρους της. Κάτι πλανιέται στον αέρα. Κάτι απροσδιόριστο. Αυτός την κοιτάζει με βλέμμα ημιθριαμβευτικό και το ξεστομίζει: "Θυμάσαι τι ΜΟΥ έκανες χθες βράδυ;"


Ατάκα Έκτη: Νέος (ναι, ο ίδιος με τον επιστήμονα της ορμονικής ατάκας) εξακολουθεί να θέλει να εξηγηθεί ως προς την ποιότητα και το είδος των παρεχόμενων υπηρεσιών. Με λίγα λόγια προσπαθεί να ρίξει χυλόπιτα χωρίς να χάσει το ευεργέτημα του σεξ και να τα έχει και καλά με τη συνείδησή του. Ανοίγει λοιπόν το στόμα και τραγουδάει " Δεν είσαι καμιά κοπέλα χαμηλού επιπέδου, του κλώτσου και του μπάτσου και προς Θεού, δεν έχεις κανένα απολύτως κουσούρι"
Η Νέα ποτέ δεν κατάλαβε πώς συνδέονται όλα αυτά.Και πραγματικά άρχισε μετά από αυτό να αναρωτιέται μήπως είχε κανένα κουσούρι που ασχολήθηκε με αυτόν τον Νέο.

Ατάκα Έβδομη: Κατά τη σεξουαλική πράξη. Ιδρώτας, πάθος και χαρά. Παιχνιδάκια, πάρε-δώσε και τα συναφή. Φαίνεται να το διασκεδάζει το ζευγάρι. Ώσπου εκείνος λέει "Μα πόση ώρα θέλεις για να τελειώσεις;" Κι εκείνη: "Ου ου να ξανασυστηθούμε; Είμαι η Τάδε και τελειώνω σε είκοσι λεπτά!"

Ατάκα Όγδοη: Άλλο ζευγάρι κατά την πρώτη του ερωτική επαφή. Ο ένας βγάζει τα ρούχα του άλλου με μανία. Λίγο το πάθος, ο έρωτας μηνών, όλα φαντάζουν εκστατικά. Και ξάφνου Εκείνος σταματά για να πει "ωπ, τι είναι αυτός ο θάμνος εκεί κάτω; ξέρεις, έχω κάνει και κουρέας στο στρατό!"


Ατάκα Ένατη: Αντίστοιχη σκηνή με άλλο ζευγάρι. Ο Νέος χαρτογραφεί με ηδονή το σώμα της αγαπημένης του. Και λέει "αυτά είναι ραγάδες;"

και

Ατάκα Δέκατη: Πάλι κατά την ερωτική επαφή. Ζευγάρι σε τρελό πάθος. Ο Νέος παίρνει την Νέα στα χέρια με σκοπό να την μεταφέρει στο κρεβάτι. Για την ακρίβεια, επιχειρεί να την πετάξει στο κρεβάτι και να πέσει από πάνω και εκείνος, σε μια ακροβατική φιγούρα. Αντ' αυτού την πετάει κατά λάθος στο πάτωμα.
Και λέει "Ωπς... Λάθος εκτίμηση".





Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστώ τις φίλες που μοιράστηκαν πολλές από τις στιγμές τους για να εμπλουτίσουν τον κατάλογό μου και ελπίζω με αυτήν την ανάρτηση να βρουν την δικαίωση για την ξενέρα που βίωσαν όταν τις πρωτο άκουσαν. Και επίσης ευχαριστώ τους εν αγνοία τους Ήρωες, ερωτικούς, μοναδικούς άντρες που μου έδωσαν την ευκαιρία να συλλέξω τέτοιο υλικό.

Μπορείτε ελεύθερα να συνεισφέρετε στη Συλλογή μου, με κατοχυρωμένα τα πνευματικά δικαιώματα της Ατάκας σας, καθώς επίσης και να ψηφίσετε την καλύτερη από τις δέκα που παρουσίασα.








15 σχόλια:

Εφη είπε...

πω πωω. μεγαλο ξενερωμα σε τετοιες στιγμες. αντε μετα να ενδοσεις.με τι ορεξη;
καλημερααα

Ανώνυμος είπε...

Ρε γαμώτο δεν προλαβαίνω να γράψω. Έχω μερικές ατάκες αλλά πρέπει να την κάνω για Αεροδρόμιο. Μπορώ να συνεισφέρω άμα γυρίσω;

Το κείμενο άπαιχτο όπως πάντα!

Μάκια πολλάαααα!

mermyblue είπε...

@Έφη
αστα να πάνε σου λέω. ταλέντα οι τύποι. Μοναδικοί στο είδος τους! :D

καλημέρα!


@Μπινέλ
πού πας παιδί μου? ταξιδάκι? να συνεισφέρεις όποτε θέλεις
η συνδρομή σας πολύτιμη!
καλημέρα και σμουτσα

IZA είπε...

Φοβερή η ανάρτησή σου σήμερα Mermy. Το δε βιντεάκι με το σκύλο άπαιχτο. Σίγουρα όλες μας έχουμε να θυμηθούμε κάποια άτάκα που μας ξενέρωσε στο sex. Εγώ το πιο σπαστικό που θυμάμαι είναι το εξής: Σε στιγμή ερωτικού πάθους, που βγάζουμε τα ρούχα γρήγορα και τα πετάμε, πετάγεται ο άλλος πανικόβλητος και φωνάζει:" Το πουκάμισό μου, Θα τσαλακωθεί", και τρέχει να το κρεμάσει στην καρέκλα. Μετά απ' αυτό όπως καταλαβαίνετε του έδωσα το..." πουκάμισό " του στο χέρι.
Υ.Γ. Καλά τι ήταν κι αυτή η ατάκα με τον κουρέα στο στρατό; Σου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο.

mermyblue είπε...

αχ ΙΖΑ μου, δεν ξέρω ποιά ατάκα να πρωτοδιαλέξω, αληθινά...
νομίζω αυτή του κουρέα φιγουράρει ανάμεσα στο τοπ 3 σίγουρα!
Αλλά κ αυτό με το πουκαμισάκι...καλά έκανες κ τον γύρισες πακέτο στη μαμά του!:D

seniorita είπε...

πραγματικά όλοι οι άντρες πρέπει να έχουν πει έστω και μία απ' αυτές τις ατάκες στη ζωή τους..
δε ξέρω ποια να πρωτοδιαλέξω η μία είναι πιο ξενέρωτη από την άλλη..
πωπω δεν τις ξαναδιαβάζω ξενερώνω τρελά..
ευτυχώς δε μου έρχεται καμία άλλη τώρα να σου πω!
ωραίο ποστ btw!

Margo είπε...

Φοβερή συλλογή δεν πιάνει χώρο και φτιάχνει και τη διάθεση!!!
Εγώ ψηφίζω το "θυμάσαι τι μου έκανες χθες βράδυ;" :)))

Ατάκα δε μου ρχεται καμία τώρα αν θυμηθώ κάτι θα επανέλθω!

Σοφία είπε...

Αν είναι έτσι οι μεγάλοι άντρες, εγώ λέω να πάρω από τους μικρούς :-p

Raven είπε...

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Ειδικά ο τελευταίος ήταν Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ!

Δεν συζητάω για τον άλλον με τις ραγάδες, προσωπικά θα τον είχα πνίξει με το προφυλακτικό. Για να μάθει άλλη φορά να είναι κάφρος. :)

Ατάκα... Χμμμ... Μια φίλη ήταν με έναν τρελλό της έρωτα για πρώτη (και τελευταία) φορά στο κρεβάτι, αλλά είχε φάει φοβερή ξενέρα, διότι πως να το πω... Δεν ήταν τίποτα ικανοποιητικό! Αυτός έκανε την δουλειά του και σε κάποια φάση αρχίζει ο εξής διάλογος:

-Πωπω... Τι σου κάνω....;
Η κοπέλα διατηρεί βλέμμα αγελάδας και απαντάει
-Τι μου κάνεις;
Σαστίζει αυτός και πάμε πάλι (με πιο έκπληκτο ύφος)
-...Τι σου κάνω;
Ανταπάντηση
-Απολύτως τίποτα, σε διαβεβαιώνω.

Καλησπέρα σου :)

Morgana (Ευρυνόμη) είπε...

Χα χα χα χα χα!! Σε καλό γέλιο μας έριξες φίλη μου! Γιατί όταν αντιμετωπίζεις τέτοια περιστατικά, μάλλον η καλύτερη αντίδραση που μπορείς να κάνεις είναι να γελάς. Ε δεν παέι άλλο!
Ε τουλάχιστον στις περισσότερες φορές, όταν τα θυμάσαι μετά από καιρό δεν δυσκολεύεται να σκάσει το χειλάκι σου ;)
Από όλες τις ατάκες, μάλλον θα διάλλεγα ως καλύτερη (ή χειρότερη ήθελα να πω) την όγδοη με τον περίφημο κουρέα χεχε. Προμυθοποιήθηκε τουλάχιστον το παιδί!

Έχω και μια ατάκα να προσφέρω από φίλη που ευτυχώς ανταπάντησε στην περίπτωση:
Νέος, αφού έκανε καιρό να ψήσει την νέα, με πολύ φλερτ, κόλλημα, καμάκια, δημόσιες δηλώσεις κλπ. (έστω και μεταξύ αστείου και σοβαρού) όταν ήρθε η πολυπόθητη στιγμή να την φέρει στο κρεβάτι (που δυστυχώς δεν ανταποκρίθηκε σα καμία προσδοκία...δικιά του όπως λέει η φίλη μου) κατά την "έξοδο" σπάει το προφυλακτικό.
Και η ατάκα του: Δεν φτάνει που έκανα τόσο κόπο να σε φέρω στο κρεβάτι, που δνε ήταν καλό, τώρα θα μείνεις και έγκυος?????
Η απάντηση της νέας: Έχω την αίσθηση πως μου μυρίζουν φράουλες(!)
Για ενημέρωση: δεν συνέβη τίποτα το ανησυχητικό τελικά.

Α θυμήθηκα ακόμα μία με άλλη περίπτωση νέου που έκανε καιρό να ψήσει τη νέα (καλά τι έχουν πάθει οι άντρες που δυσκολεύονται να ρίξουν την κοπέλα). Ο νέος αν και γόης, ολίγον κάφρος. Η νέα, της άρεσε τελικά η πρώτη φορά που βρεθήκανε κοντά, που βρεθήκανε στο κρεβάτι, που τον είδε από κοντά κλπ. Τον παίρνει τηλέφωνο την επόμενη μερά απλά ενώ ο νέος βρισκόταν με φίλους κι εκείνη την ώρα γελούσε με κάτι αστείο που λέγανε.
Νέος: χαχαχα (κοιτάει το κινητό), μισό λεπτό παιδιά...ναι έλα...χωρίζουμε... (το είπε κατευθείαν και χωρίς εξηγήσεις!) (το κλείνει) χαχαχα (συνεχίζει να γελάει με αυτό που λέγανε κι ας τον κοιτούσανε οι φίλοι του καλά καλά)
Nice!

Dreamy Cloud είπε...

Πωπω τι ατάκες ήταν αυτές;! Μερικές είχαν πολύ γέλιο αλλές πάλι με εκνεύρισαν πάααρα πολύ. Η 2η και η τελευταία μ'άρεσαν περισσότερο. Υπάρχουν πάντως πολλοί κάφροι εκεί έξω, τουλάχιστον μας μένουν οι ατάκες τους για να γελάμε και λίγο!!
Φιλάκια πολλά!!!

mermyblue είπε...

@ Σενιορίτα, φαντάσου ξενέρα να τις ακούς και στην πραγματικότητα δλδ ;)
:D

@Μαργκό, η ατάκα που επέλεξες μου φέρνει στο μυαλό το καημένο, βιασμένο αρσενικό που προσπαθεί να επιρρίψει την ευθύνη στην σκληρή γυναίκα για το συμβάν. Μιλάμε το απόλυτο ξενέρωμα όμως! Ακόμη το σκέφτομαι και λέω πώς κρατήθηκε κ δεν του ειπε τίποτα χοντρό η κοπέλα!

@Σοφία
ναι, κ εγώ αυτό είπα στο τέλος.
όσο πιό μουγκός τόσο πιό καλός!


@ Raven
καλώς την!
αυτή τη λύση με το προφυλακτικό δεν την είχα σκεφτεί. Ενδεδειγμένη φαντάζει...
΄Οσο για την ιστορία που συνείσφερες, είμαστε κ εμείς οι γυναίκες πολύ σκληρές ώρες ώρες ;)
Αλλά κ αυτός..άκου "τι σου κάνω?"!!!

@ ιιιι Ευρυνόμη!
ιδίως η τελευταία είναι για πολύ ξύλο! δεν υπάρχει ο τύπος!
όσο για την πρώτη, ΕΥΤΥΧΩΣ που η φίλη σου ΔΕΝ του έκανε το παιδί του! γλύτωσε η ανθρωπότητα (πρόσκαιρα έστω) από τα γονίδιά του!
:D

@ Dreamy
το ξαναέγραψα κ πριν: ο κουρέας είναι από τις καλύτερες πρέπει να βραβευθεί!
από καφρίλα δε, μην το συζητάς...αν δεν είχαμε την αφαιρετική μνήμη δεν θα αντέχαμε από τα όσα έχουμε ακούσει κατά καιρούς
φιλιά!

Lycon είπε...

Xexexe Mermy!
Τελικα υπάρχει όλων των ειδών η καφρίλα...
Βασικά, από ότι μου έλεγε η φίλη μου, δεν υπήρχε κίνδυνος ατυχήματος γιατί έσπασε έξω αλλά εκτός από ζαβομάρα είχε και στραβομάρα :)
Όσο για το δεύτερο, έμεινα με ανοιχτό το στόμα στη σκηνή...
Άντε κάνε δημοψήφισμα καλύτερης ατάκας από αυτές που ανέφερες ;)

SofiA είπε...

Γεια σας και από μένα...Έτυχε που περνούσα και διάβασα το ποστ...Καλά απίστευτες ατάκες, και πιο απίστευτοι-κάφροι αυτοί που τις είπαν...
Θα παραθέσω και εγώ με τη σειρά μου κάποια από την δικιά μου εμπειρία μου...

Αυτή ενδιαφέρεται και αποφάσισε να εκδηλωθεί. Κάποια στιγμή σε δημόσιο χώρο, όπου έμειναν οι 2 τους, με χαλαρό στυλάκι χαζοπιάνουν την κουβέντα. Επειδη το παλικάρι έχει κουμπώσει το πολο μπλουζάκι μέχρι τέρμα πάνω, αυτή προσπαθεί να διορθώσει το στυλιστικό ατόπημα σε ΠΟΛΥ χαλαρό στυλάκι (κοινώς να του ξεκουμπώσει το κουμπί), και Αυτός κοιτώντας δεξιά αριστερά ανήσυχα ξεφωνεί ΔΙΣ "Ο Γ. πού είναι;".

όπου Γ., το όνομα ενός κοινού φίλου...

Καλά, για πολύ καιρό κάθε φορά που τη βλέπαμε τη φωνάζαμε έτσι...

Υπάρχουν και άλλες στο αρχείο...χιχι

mermyblue είπε...

γειά σου κ εσένα Σοφία Α.
αμήχανος ο φίλος μας, είπε να παίξει την παλαβή, απ΄όσο κατάλαβα...
τελικα όλοι έχουμε αρχείο ;)