Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2008

Το Τέλος Της Αφωνίας


Ναι. Σήμερα μιλάω.
Εξακολουθώ να έχω την μπάσα φωνή του ερωτευμένου νταλικιέρη, αλλά μιλάω.
Η γάτα κάθε φορά που ανοίγω το στόμα μου,αναρωτιέται ακόμα αν είμαι η ίδια ή ο κλώνος μου, αλλά είμαι εγώ. Δεν θα της εξηγηθώ ακόμα. Όταν τελειώσει το μαρτύριο που θα με κλείσει ΚΑΙ σήμερα σπίτι να παίρνω ένα κάρο σκευάσματα ΧΩΡΙΣ να πάω στο σούπερ πάρτυ της Πριγκίπισσας Με Τα Καπέλα, θα της εξηγήσω τη διαφορά φαρυγγίτιδας και λαρυγγίτιδας.
Ενδεχομένως θα της ηχογραφήσω και απόσπασμα από αυτήν την σελίδα www.myworld.gr/browse/741 να το ακούει μέχρι να το μάθει.
Για να ξέρει τι να κάνει αν της ξανατύχει.

Αντί λοιπόν για το πάρτυ-πολύς καπνός, πολλά μικρόβια, πολλά ποτά- θα δω τηλεόραση. Θα την ανοίξω και θα την αφήσω να παίζει ότι θέλει αυτή. Δημοκρατικά. Άλλωστε δεν της κάνω και συχνά τη χάρη. Με διάθεση ΖΕΝ ("μην αντιστέκεσαι, χαλάρωσε, μην επιλέγεις") για σήμερα μόνο, θα αφεθώ στην αδιάκριτη αποβλάκωση να με θεραπεύσει. Παίρνω το τσάι μου και βάζω κρατικό κανάλι, γύρω στις 5 θα ήταν; Και τι βλέπω...

Απόκληροι της Κοινωνίας [1964]

Υπόθεση: Ο Μανούσος και ο Ζαφείρης έχουν μια απομονωμένη επιχείρηση ξυλείας σε ένα βουνό της Κρήτης. Οι δυο τους θα πάρουν την άδεια για μια μεγάλη πενταετή δουλειά. Ο Μανούσος θα πάει στην Αθήνα για να αγοράσει εργαλεία και για να ζητήσει σε γάμο για λογαριασμό του Ζαφείρη, την Ελένη. Εκεί μαθαίνει από την ξαδέλφη της Κατίνα, ότι η Ελένη έχει παντρευτεί. Θα γνωριστεί καλύτερα με την Κατίνα και θα την ερωτευτεί...Αλλά η Κατίνα-Μάρθα Βούρτση έχει δίδυμη αδελφή-πάλι Μάρθα Βούρτση, που τραγουδάει σε Καμπαρέ, με το μπράτσο και το μπούτι έξω και την εκβιάζει ότι δεν θα την αφήσει να ζήσει μια απλή ζωή Αυτός---------------------------------------------------------------------------------------------
Τους πετυχαίνει τυχαία εν ώρα ξυλοδαρμού ο Ξανθόπουλος στο λιμάνι, και φυσικά, επεμβαίνει. Μένει κάγκελο, γιατί νομίζει ότι η Κατίνα ζει διπλή ζωή!!!! . Φεύγει κυνηγημένος στα βουνά της Κρήτης για να ξεχάσει τον πόνο του, χωρίς να ξηγηθεί στην Κατίνα.
Μετά, βλέπουμε τον Ζαφείρη να αποφασίζει ότι δεν αντέχει άλλο την αΓαμία και θέλει να κάνει οικογένεια. Πάει βρίσκει την Κατίνα και της λέει "αν δεν σε θέλει αυτός σε παίρνω εγώ" την κουβαλάει στο βουνό και το δράμα εκτυλίσσεται αριστουργηματικά για κάποια με λαρυγγίτιδα.
Κυριολεκτικά βρήκα τη λαλιά μου.
Θα ήταν παράλειψη να μην παραθέσω και τα λοιπά στοιχεία της ταινίας
Σκηνοθεσία: Τεγόπουλος, Απόστολος Σενάριο: Ολύμπιος, Γιώργος Παραγωγή: Κλακ Φιλμ Εισητήρια: 183308 Διάρκεια: 83' Πρωταγωνιστούν: Ξανθόπουλος Νίκος, Βούρτση Μάρθα, Στρατηγός Στέφανος, Διανέλλος Λαυρέντης, Φωτόπουλος Μίμης, Καζάκος Κώστας, Βρανά Σπεράντζα, Βλάχος Ανέστης. Όλως παραδόξως, έσκιζε από καστ!

Ώρα 8.14 λοιπόν και καλά να περάσετε λοιπόν στο πάρτυ της Πριγκίπισσας Με Τα Καπέλα, δεν με νοιάζει καθόλου. Σήμερα βρήκα το φάρμακο για όλες τις παθήσεις: ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Σίγουρα θα έχει κανένα ντοκιμαντέρ με ζώα και θα τελειώσει όμορφα αυτό το τέλειο, πρώτο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου...

Και τυχόν, ομοιοπαθείς προτείνω να ρίξουν μια ματιά εδώ http://www.nikosxanthopoulos.com/

Ώρα αντιβίωωωωωσης...







1 σχόλιο:

nikisot είπε...

eides?
eblepes manouso
kai milas sa to manouso!!!:P