Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2008

προβληματισμοί μόλις ξύπνησα

Είναι ένα υπέροχο απογευματάκι Σαββάτου. Βρέχει έξω γλυκά και σκέφτομαι ότι πολύ θα ήθελα να βγω να περπατήσω και να μουσκευτώ στη βροχή. Αν δεν φοβώμουν μην κρυώσω, θα το έκανα. Αλλά σιχαίνομαι το κρύωμα, όπως σιχαίνομαι και τη μουρμούρα, οπότε για να μην σιχαθώ τον εαυτό μου που θα μουρμουρίζω γιατί έχω κρυώσει, προτιμώ να την απολαμβάνω από το παράθυρό μου.
Σκέφτομαι σήμερα το πάρτυ της ΚΛΙΚ με μιά κούραση. Αν δεν με είχαν βεβαίωσει γνωστοί και φίλοι ότι το προηγούμενο, που το έχασα από βαρεμάρα πάλι, ήταν τόσο καλό δεν θα πήγαινα. Χθες ξενύχτησα σε έξοδο και έχω αρχίσει κυριολεκτικά να καίω εγκεφαλικά κύτταρα από αυτό το διαρκές έξω. Είδα βέβαια αγαπημένους, που ήθελα πολύ να τους δω και να τους κάνω μια αγκαλίτσα γιατί τις τελευταίες ημέρες χτυπιούνται από διάφορα ζόρια, αλλά αυτός ο συνδυασμός κάπνας-ό,τι να 'ναι στο χώρο-δυνατής μουσικής-φαγητού έξω -ύπνου αργά με τσάκισε. Αυτό το θέμα της άρρηκτης σύνδεσης κάπνας-ελληνικών κέντρων διασκέδασης(από το πιό μικρό έως το πιό μεγάλο) ποτέ δεν μπορώ να το ξεπεράσω. Βγαίνεις, πίνεις και την άλλη ημέρα βάζεις τα ρούχα σου στο πλυντήριο και το μαλλί στη ντουζιέρα.
Με λίγα λόγια, την επομένη δεν είσαι "κυκλοφορίσιμος" κι όμως κυκλοφορείς....Ξανά και ξανά. Μέχρι να σου την καρφώσει και να κάνεις δύο μήνες αποτοξίνωση, όπως η Γ., που βρήκε τον εαυτό της με δίαιτα, διαλογισμό (λέμε τώρα), ύπνο, δουλειά και σειρές τύπου "Lost" στο dvd. (Αυτό με το dvd το δοκίμασα και σε μένα... Δεν πιάνει. Τρώω μπροστά στο dvd και ο διαλογισμός μετατοπίζεται σε θέματα δίαιτας, δηλαδή θέματα ευτελή και πολύ πιό αγχωτικά από το να βγω έξω να ξενυχτήσω και να γκρινιάξω γι αυτό).

Για να δούμε σήμερα, πόσο θα αξίζει αυτό το περιβόητο πάρτυ της ΚΛΙΚ....

http://www.klikrecords.gr/news.asp?lang=gr#starinintospace

λυπάμαι μόνο που απ' όσο φαίνεται δεν θα είναι αυτός ο κύριος, του οποίου αγαπημένο κομμάτι είναι αυτό...

Δεν υπάρχουν σχόλια: