Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2008

Κατάλογος Ηλίθιων Προσωπικών Ατυχημάτων

(από αυτά που σου συμβαίνουν και νοιώθεις παντελώς βλαμμένος...αλλά αν τα σκεφτείς μετά από λίγο καιρό γελάς με τα χάλια σου...Ιδού ο δικός μου κατάλογος)

1.
Κάψιμο με τυρί ημιζεσταμένης τυρόπιτας σε φούρνο μικροκυμμάτων. Δοκιμάζεις λίγο στη γωνίτσα, λες ωραία, δεν είναι καυτή, δαγκώνεις με λαιμαργία και σε καίει το τυρί που έχει όμως ζεσταθεί παραπάνω και ξεχύνεται στα χείλη σου...

2.Κόψιμο με ροδέλα αυτοκόλλητου καθαρισμού ρούχων. Από το μένος σου να καθαρίσεις τα χνούδια στο παλτό, πιάνεις το πάνω μέρος του δείκτη σου στη ροδέλα, που σε κόβει σαν χαρτί...*%6^&^%%%**(@###
3.Κάψιμο με το κουταλάκι του τσαγιού. Προσπαθώντας να στραγγίξεις το φακελλάκι του τσαγιού τυλίγοντας το κορδόνι γύρω από το κουτάλι (it is the english way ) με τη δύναμη που βάζεις, σπάει το κορδόνι, πετάγεται το κουτάλι και κάνει βουτιά στο καυτό νερό και από το "πλοπ" λούζεσαι το καυτό νερό στο πρόσωπο και το λαιμό.
4. Ο διπλανός σου σκύβει να πιάσει το κινητό του, δεν βλέπει ότι κι εσύ έχεις σκύψει να πιάσεις κάτι και σου χώνει αγκωνιά στη μύτη. Βλέπεις αστράκια τις νύχτες που βαραίνει η ατμόσφαιρα.
5.Γεμίζεις τη τσάντα ανακλύκλωσης με παλιά περιοδικά, αλλά η τσάντα είναι μεγάλη, δεν υπολογίζεις το βάρος και μένεις κάγκελο στην προσπάθεια έλξης του βάρους. Να λες πάλι καλά που δεν σε έβγαλε εκτός μάχης για κανένα μήνα.
6.Ανοίγεις το παράθυρο του αυτοκινήτου μια μέρα βροχερή, θέλοντας να μυρίσεις τη νοτισμένη ατμόσφαιρα και το διερχόμενο αυτοκίνητο από το απέναντι ρεύμα πέφτει σε λακούβα και σε λούζει με λασπόνερα. Γίνεσαι μούσκεμα και αντί για τη νοτισμένη ατμόσφαιρα μυρίζεις γουρουνίτσα στην καλλίτερη!

Ωστόσο, δεν γκρινιάζω...
Υπάρχουν και χειρότερα...



Δεν υπάρχουν σχόλια: